Coaching

Er is meer mogelijk dan je denkt

De waan van de dag is een geduchte tegenstander. Het werk gaat door en vraagt voortdurend aandacht. Oók als er redenen zijn om stil te staan bij wat er speelt en hoe je je daartoe verhoudt. Verandering in de organisatie, nieuwe ambities, de behoefte keuzes te maken of zoekgeraakte balans. Om er maar een paar te noemen.

Reflectie op eigen handelen is zelden makkelijk. Vooral niet om dat zonder oordeel te doen. Om open en eerlijk te zien wat er gebeurt in jouw speelveld en hoe jij je daarin gedraagt. Maar ook waar je geraaktheid zit. Waar ga je van ‘aan’ of juist ‘uit’? Wat wordt er getriggerd? En hoe ben je zelf onderdeel van de problemen die spelen?

Een paar coachgesprekken brengen je al een flink stuk verder ten aanzien van de vragen die je hebt. Je gaat anders kijken. Experimenteert met nieuw gedrag. Soms kijk je terug om een ander perspectief te verwerven. Waar kun je iets aan veranderen en waar niet? Je krijgt oog voor je eigen vanzelfsprekendheden. Er ontstaan nieuwe handelingsperspectieven. Andere mogelijkheden dienen zich aan. En na een paar gesprekken kun je weer verder.

Afspraak maken? Bel 06-55158934 voor een eerste gesprek. Dat is altijd een vrijblijvende kennismaking, zodat je kunt beslissen of ik de juiste coach ben voor jou vraag.

Wat (voormalig) klanten zeggen over de coaching door Cornalien Stolker

 • In zes uitgebreide coachingsessies en contact gedurende acht maanden heeft Cornalien mij inzichten en handvaten gegeven waardoor ik vele malen prettiger, zelfverzekerder en effectiever mijn werk kan doen. Ook haar ervaring met de publieke organisatie en politieke omgeving waarin ik werkzaam ben heeft daarbij geholpen. De coaching heeft mijns inziens echt resultaat gehad omdat Cornalien een grote algemene mensenkennis en behulpzame theoretische kaders voor zelfontwikkeling combineert met een individuele en betrokken aanpak.

  Hadassa Deijs politiek assistent Gemeente Rotterdam
 • Cornalien heeft mij in de afgelopen periode gecoacht omdat ik een volgende stap in mijn ZZP-schap wilde zetten. Cornalien weet haar warme oprechte belangstelling voor mensen te combineren met een doeltreffende professionaliteit. Ze helpt bij de zoektocht naar het vinden van overtuigingen die belemmerend werken en ze helpt bij het vinden van manieren om die overtuigingen om te zetten in veranderkracht. Na mijn coaching sessie heb ik nieuwe stappen kunnen en durven zetten. Dank voor je hulp hierbij, Cornalien!  

  Marion Zielhuis Anima HR en organisatie-advies
 • Als projectmanager bij Brandweer Amsterdam-Amstelland wil ik mij steeds verbeteren. Met Cornalien als coach ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Qua coachingsstijl heb ik veel waardering voor Cornalien. Ze schept een prettige sfeer, is scherp op de inhoud maar wel opbouwend. Ik ben alerter geworden (situaties, rollen) en kan mijn eigen gevoel en andere kwaliteiten bewuster inzetten.

  Arjan Janssen projectmanager informatiemanagement Brandweer Amsterdam-Amstelland
 • Lieve Cornalien, Je luistert heel goed naar wat er gezegd wordt, maar zeker zo goed naar wat er niet gezegd wordt. Op die stilte stem je af, vanuit jouw midden, en je nodigt ons door een goed gekozen vraag uit te ontvouwen wat nog niet ervaren werd. Deze bijzondere kwaliteit wordt afgewisseld met een niet minder belangrijke: de humor waarmee je een nuchterheid en lichtheid toe kan voegen aan wat er is. Heel veel dank daarvoor.  

  Chaja Deen expert onderwijshulp/jeugdbeleid bij Nederlands Jeugd Instituut (NJI)
 • Cornalien zei me: “Ik zou je gunnen dat je moed ontwikkelt om te gaan genieten van waar je goed in bent.” Nog steeds, meer dan tien jaar later koester ik dit advies. Want hiermee liet Cornalien me zien waar ik mijn eigen pad kon vinden.

  Petra Stienen Strategisch adviseur, publiciste, Arabiste