Diensten

Individuele coaching
Individuele coaching op het raakvlak van persoon en professie. Daar ben ik goed in en dat doe ik al jaren met grote passie en betrokkenheid. Bel voor een kennismakingsgesprek 06 – 55 15 89 34.

Teamcoaching
Leidinggeven aan verandering, verbeteren van onderlinge samenwerking, adaptief leiderschap, vergroten van de taakvolwassenheid van het team. Hoe zorgen we dat we succesvol samenwerken aan de doelen die we ons gesteld hebben? Teamcoaching doe ik samen met Anneloes Hilbers onder de naam Hilbers & Co

Verandervraagstukken, management-alignment, leiderschapsontwikkeling
In grotere opdrachten werk ik onder de naam Hilbers & Co samen met Anneloes Hilbers. Samen vormen we een bevlogen en dynamisch team dat traint, faciliteert en inspireert. Waar nodig schakelen we experts uit ons uitgebreide netwerk in.

Reculer pour mieux sauter
Tweemaal per jaar reis ik met een groep leidinggevenden en professionals naar Frankrijk voor een vierdaagse retraite in de Auvergne. “Reculer pour mieux sauter”, een pas op de plaats om verder te komen. Dat doe ik samen met Tarcies Kisters en Charles Engelen, ervaren organisatieprofesionals. Geheel verzorgd en onder professionele begeleiding.

Coach Practitioner
Voor het Coach College De Baak begeleid ik jaarlijks een eerstejaars groep in de Coach Practioner Opleiding. Enerzijds professionals die hun coachende vaardigheden willen versterken, anderzijds mensen die beogen het vak van zelfstandig coach uit te gaan oefenen. Naast inhoudelijke vakcolleges volgen deelnemers trainingen waarin ze leren en oefenen. Een gedegen eenjarige opleiding tot gecertificeerd coach met een mooie mix van kennis en vaardigheden.

Leiderschap, Reflectie & Ontwikkeling
Een verdiepend leiderschapsprogramma voor leidinggevenden in het publiek domein. Enkele malen per jaar begeleid ik als trainer de eerste twee modules (persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan teams) van dit programma van De Baak BV.