Diensten

Individuele coaching
Individuele coaching op het raakvlak van persoon en professie. Daar ben ik goed in en dat doe ik al jaren met grote passie en betrokkenheid. Bel voor een kennismakingsgesprek 06 – 55 15 89 34.

Teamcoaching
Leidinggeven aan verandering, verbeteren van onderlinge samenwerking, adaptief leiderschap, vergroten van de taakvolwassenheid van het team. Hoe zorgen we dat we succesvol samenwerken aan de doelen die we ons gesteld hebben?

Verandervraagstukken, management-alignment, leiderschapsontwikkeling
In grotere opdrachten werk ik onder de naam Hills & Mountains samen met Monique van den Berg. Samen vormen we een bevlogen en dynamisch team dat intervenieert, faciliteert en inspireert. Waar nodig schakelen we experts uit ons uitgebreide netwerk in.

Reculer pour mieux sauter
Tweemaal per jaar reis ik met een groep leidinggevenden en professionals naar Frankrijk voor een vierdaagse retraite in de Auvergne. “Reculer pour mieux sauter”, een pas op de plaats om verder te komen. Dat doe ik samen met Tarcies Kisters en Charles Engelen, ervaren organisatieprofesionals. Geheel verzorgd en onder professionele begeleiding.

Driedaagse Digitale Intelligentie
Voor de Stichting Digitale Overheid begeleid ik samen met Hans Hoornstra (auteur van het boek Digitale Intelligente en ontwikkelaar van het Columbusmodel) de driedaagse training digitale intelligentie. Voor leidinggevenden en bestuurders in overheid en onderwijs die hun digitale vaardigheden willen vergroten. De focus ligt bij de dragende vaardigheden (wendbaarheid, ondernemendheid, creativiteit, kritisch denken) uit het Columbusmodel.

Leiderschap, Reflectie & Ontwikkeling
Een verdiepend leiderschapsprogramma voor leidinggevenden in het publiek domein. Enkele malen per jaar begeleid ik als trainer de eerste twee modules (persoonlijk leiderschap en leidinggeven aan teams) van dit programma van De Baak BV.

Opleiding tot Coach Practitioner
Voor het Europees Instituut train ik aanstormend coaches in hun opleiding tot Coach Practitioner. Een gedegen eenjarige opleiding tot gecertificeerd coach met een mooie mix van kennis en vaardigheden.