Intervisie voor leidinggevenden en managers

Veel, vaak en soms eenzaam achter je computer? De hele dag vergaderen en gesprekken via telefoon en beeldscherm. Veel voor elkaar boxen en toch iets missen? Misschien is onze intervisie-groep “Tijd voor jezelf” iets voor jou.

Intervisie geeft je de gelegenheid om met collega’s uit andere organisaties uit te wisselen, te sparren en te leren over zaken waar je tegenaan loopt in je werk. Onder deskundige begeleiding spiegel je elkaar en denk je mee met complexe vraagstukken uit de dagelijkse praktijk. Daarnaast krijg je input op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en verandermanagement ter ondersteuning van de behandelde materie. Een kans om laagdrempelig te leren, interessante collega’s te ontmoeten en je handelingsrepertoire uit te breiden. Maar ook om even stil te staan bij jezelf in contact met anderen.

Momenteel vormen we een groep van 6-7 personen die vanaf februari 2021 van start gaat. Viermaal per jaar komt de groep een dagdeel bij elkaar in Bussum. Samen plannen we de data, liefst aan de randen van de dag. De kick-off starten we met een ‘walk & talk’ op de Bussummerheide.

De kosten voor een jaar intervisie bedragen € 1.250,- exclusief BTW.

Je verbindt je voor een jaar, daarna besluit ieder om door te gaan of de groep te verlaten.

De groep wordt begeleid door Cornalien Stolker en Monique van den Berg. Ieder met een eigen kijk en expertise. Cornalien werkt al jaren als trainer en coach en begeleidt veranderprocessen in teams en organisaties. Monique kent de mores van binnenuit. Ze kan bogen op jarenlange ervaring als ondernemer, interim-manager, bestuurder en toezichthouder.

Iets voor jou? Neem contact op om meer te weten te komen of je aan te melden.

We spreken je graag.